assortiment

logo AD

Dagelijks leest u met het AD het nieuws uit binnen- en buitenland en blijft u ook op de hoogte van het nieuws uit uw buurt. Van leuke evenementen, interessante nieuwsfeiten tot sportnieuws en politiekeactualiteiten uit uw regio. Kortom, alles wat ertoe doet in uw regio.

Ook is het AD dé krant met een hart voor sport en is er met AD Sportwereld dagelijks aandacht voor alles wat er speelt op het gebied van sport.

Het AD is de enige landelijke krant met 19 lokale edities. Het AD kunt u bovendien altijd en overal bekijken. Zes dagen in de papieren versie, maar 24/7 online op uw pc, tablet en smartphone.

Website: www.ad.nl


Cover AD
logo De Volkskrant

Met de Volkskrant haalt u de grootste kwaliteitskrant van Nederland in huis. Hoe u ons ook leest - op papier, digitaal of online - u bent verzekerd van nieuws, actualiteit, achtergronden, opinie en debat. Laat u gidsen door journalisten die weten wat telt. Die analytisch én kritisch zijn, vooruitstrevend, goed gehumeurd en op zoek naar de mens achter het nieuws.

Daarnaast berichten we over wat het moderne leven interessant maakt, over smakelijke kunst en cultuur, over inspirerende medemensen, vormgeving en fotografie. Wand de Volkskrant wil niet alleen relevant voor u zijn, maar ook plezierig om te lezen. Niet alleen een lust voor het oog, maar ook inspirerend voor hoofd en hart.

Website: www.volkskrant.nl


cover De Volkskrant
logo Het Financieele Dagblad

Het Financieele Dagblad is een unieke krant in Nederland met een bijzondere doelgroep: ondernemende mensen. Het FD is dé nieuws- en inspiratiebron die op elk moment van de dag financieel-economische betekenis geeft aan ontwikkelingen in de wereld, zowel zakelijk als privé. De ambitie is om scherp, to the point en zonder franje te informeren over carrière, ondernemen, beleggen, trends en mensen. Het FD is overal en altijd beschikbaar: krant, digitaal, e-paper en mobiel!

Website: www.fd.nl


cover Het Financieele Dagblad
logo Het Parool

Geen enkel ander dagblad is zo thuis in Amsterdam als Het Parool - de krant die voortdurend de stemming en het humeur van de stad peilt. Maar ook het binnen- en buitenlands nieuws en landelijke politiek is volop aanwezig in Het Parool, deze mix maakt de krant uniek. Het Parool is meer dan een onmisbare nieuwsbron, de krant functioneert ook als toonaangevende gids op het gebied van kunst, cultuur, media en uitgaan. Elke zaterdag is in de PS van de Week de meest complete uitgaansagenda van Amsterdam te vinden. Het Parool schenkt veel aandacht aan culinaire zaken met wekelijkse columns over eten en drinken in de stad, een wijnrubriek van Harold Hamersma, kookadviezen, recepten en restaurantrecensies. En dit alles met de nodige Amsterdamse bravoure en vrolijkheid.

Website: www.parool.nl  


cover Het Parool
logo Trouw

Trouw brengt nieuws en verdieping. Helpt u om onderscheid te maken tussen de waan van de dag en maatschappelijke ontwikkelingen die er echt toe doen. Trouw zet u aan tot denken en biedt ruimte voor twijfel. Want wie op zoek is naar de waarheid, moet wel durven twijfelen.

Elke dag nieuws en extra in het weekend de twee magazines: Letter&Geest en Tijd. Twee magazines met onderwerpen om over na te denken en vooral om lekker te lezen. Geniet van misschien wel de beste krant van Nederland.

Website: www.trouw.nl


cover Trouw
logo BN DeStem

Met BN DeStem blijft u naast nieuws uit het binnen- en buitenland op de hoogte van het laatste nieuws bij u uit de regio. Bezuinigt de gemeente op voorzieningen? Worden er windmolens geplaatst naast uw woonwijk? Is er een pyromaan actief in uw woonplaats? Of zijn er nog leuke evenementen waar u naartoe kunt gaan?

De 19 gemeenten in West-Brabant en 3 in Zeeuws-Vlaanderen zijn ingedeeld in de 7 regionale edities van BN DeStem. Zo krijgt u het nieuws uit uw eigen en direct omliggende gemeenten. De onderwerpen die voor de hele regio interessant zijn, worden uiteraard in alle edities gebracht.

Van dinsdag tot en met vrijdag krijgt u het &katern aangeboden met thema's die u persoonlijk raken. Op zaterdag bevat BN DeStem een &Magazine voor in het weekend en een extra sportkatern.

Met de digitale mogelijkheden van BN DeStem kunt u de krant bovendien altijd en overal bekijken. Zes dagen in de papieren versie, maar 24/7 online op uw pc, tablet of smartphone.

Website: www.bndestem.nl


cover BN DeStem
logo Brabants Dagblad

Brabants Dagblad brengt het nieuws uit uw woonplaats, uw provincie en uit binnen- en buitenland dagelijks bij u thuis. Zijn er leuke evenementen in uw omgeving waar u naartoe kunt gaan? Of is er een inbraakgolf in uw wijk? Met Brabants Dagblad bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws van dichtbij en veraf.

Wist u dat Brabants Dagblad vijf verschillende versies van de krant maakt? Deze zijn voor u als abonnee allemaal toegankelijk via de digitale krant. U leest Brabants Dagblad zes dagen per week in de papieren versie en 24/7 online op uw PC, tablet of smartphone.

Daarnaast ontvangt u dagelijks een &Katern met verhalen die u persoonlijk raken. Het &Katern heeft elke dag een ander thema: Hart & Ziel, Geld & Goed, Uit & Thuis en Binnen & Buiten. In het weekeinde bieden we u een extra bijlage met ons &Magazine, een boeiende mix van cultuur, media, wonen, eten en lifestyle.

Brabants Dagblad biedt veel meer dan het nieuws alleen. Wij zijn er trots op. Wij geven u objectieve informatie waarmee u uw eigen mening kunt vormen. Een mening, die wij graag van u vernemen.

Website: www.bd.nl


cover Brabants Dagblad
logo Eindhovens Dagblad

Het ED brengt u dagelijks het regionale, (inter)nationale nieuws thuis, zodat u op de hoogte blijft van al het belangrijke wereldnieuws en het nieuws uit uw directe leefomgeving.

Het nieuws uit uw woonplaats en de rest van onze regio komt u uitgebreid tegen in het tweede katern. Dagelijks is onze redactie voor u op zoek naar het nieuws, de achtergronden en de mensen die daarin een rol spelen. Wij prijzen ons gelukkig dat wij in een interessante regio wonen en werken. Het ED is daar trots op.

Naast het regionale nieuws biedt het ED u een pakket nieuws en achtergrondinformatie uit Nederland en het buitenland. Met extra katernen Sport, Hart&Ziel, Geld&Goed, Uit&Thuis, Binnen&Buiten en op zaterdag &magazine vormt het ED een compleet geheel.

Bovendien bieden we meer dan een dagblad alleen. Met ed.nl, edtv.nl, en app's voor de smartphone en tablet blijft u 24 uur per dag op de hoogte van het laatste nieuws. Dankzij het ED kunt u uw mening vormen.

Website: www.ed.nl


cover Eindhovens Dagblad
logo De Gelderlander

De Gelderlander brengt het nieuws uit uw woonplaats, uw provincie en uit binnen- en buitenland dagelijks bij u thuis. Zijn er leuke evenementen in uw omgeving waar u naartoe kunt gaan? Of is er een inbraakgolf in uw wijk? Met De Gelderlander bent u altijd op de hoogte van het laatste nieuws van dichtbij en veraf.

De Gelderlander verschijnt in 14 lokale edities, die voor u als abonnee allemaal toegankelijk zijn via de digitale krant. U leest De Gelderlander zes dagen per week in de papieren versie en 24/7 online op uw PC, tablet of smartphone.

Bij De Gelderlander ontvangt u van dinsdag tot en met vrijdag het &katern. Het &Katern heeft elke dag een ander thema: Hart & Ziel, Geld & Goed, Uit & Thuis en Binnen & Buiten. In het weekeinde bieden we u een extra bijlage met ons &Magazine, een boeiende mix van cultuur, media, wonen, eten en lifestyle.

Speciaal voor lezers van De Gelderlander is er DGclub. DGclub organiseert unieke activiteiten bij u in de buurt. Van rondvaarten, excursies en workshops tot een exclusief kijkje achter de schermen bij de Vierdaagse of golfclinics onder leiding van professionals. Gaat u mee? Samen ontdekken we de leuke, mooie en interessante plekken in onze regio.

Website: www.gelderlander.nl


cover De Gelderlander
logo PZC

De PZC is al meer dan 250 jaar dé krant van Zeeland. Met de PZC krijgt u dagelijks het nieuws in uw brievenbus. Nieuws van dichtbij en van veraf. Natuurlijk met alle berichten uit Zeeland, maar ook met veel verhalen uit binnen- en buitenland. De PZC brengt vier regio-edities verdeeld over Walcheren, Zeeuws-Vlaanderen, Schouwen-Duiveland en Beveland/Tholen. Naast het regionale nieuws vindt u in het eerste katern het nieuws uit Nederland en de rest van de wereld. De PZC houdt met 50 redacteuren het Zeeuwse nieuws 24 uur per dag voor u bij. De PZC is hiermee de grootste nieuwsbron van de provincie, met betrouwbaar lokaal nieuws en reportages.

Naast nieuws brengt de PZC u sport, entertainment en wekelijks de &katernen: Hart & Ziel, Geld & Goed, Uit & Thuis en Binnen & Buiten.

En in het weekeinde kunt u even helemaal wegdromen met het &magazine. Dat biedt een boeiende mix van cultuur, media, wonen, eten, lifestyle en een groot interview met een bekende Nederlander die in het nieuws is. De PZC kunt u bovendien altijd en overal bekijken. Zes dagen in de papieren versie, maar 24/7 online op uw pc, tablet en smartphone.

Website: www.pzc.nl


cover PZC
logo De Stentor

De Stentor brengt een dagelijkse combinatie met nieuws van dichtbij en landelijke actualiteiten. Het nieuws van dichtbij kan de Stentor brengen doordat de Stentor verschijnt in 12 lokale edities:

 • Achterhoek
 • Apeldoorn
 • Deventer
 • Epe & Vaassen
 • Kampen & Flevoland
 • Kop van Overijssel
 • Noord Veluwe
 • Salland
 • Vechtdal
 • West Veluwe
 • Zutphen
 • Zwolle

Met de editie uit uw regio bent u op de hoogte van al het nieuws uit uw leefomgeving!

Daarnaast ontvangt u dagelijks een &Katern met verhalen die u persoonlijk raken. Op zaterdag is er het &Magazine voor een heerlijk begin van het weekeinde. Het &Magazine biedt u een boeiende mix van cultuur, media, wonen, eten, lifestyle en een uitgebreid interview met een bekende Nederlander.

U ontvangt de editie uit uw regio in uw brievenbus en de overige edities zijn voor u als abonnee allemaal toegankelijk via de digitale krant.

Website: www.destentor.nl


cover De Stentor
logo De Twentsche Courant Tubantia

De kracht van De Twentsche Courant Tubantia.

De Twentsche Courant Tubantia heeft hart voor de regio en oog voor de wereld. Natuurlijk blijft u op de hoogte van het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, maar het nieuws uit Twente en de Achterhoek staat bij De Twentsche Courant Tubantia voorop, letterlijk en figuurlijk.

Naast nieuws en achtergronden brengt De Twentsche Courant Tubantia een uitgebreid sportpakket en als extra een dagelijkse &Katern: Hart & Ziel, Geld & Goed, Uit & Thuis en Binnen & Buiten. In het weekend ontvangt u bovendien het &Magazine met een boeiende mix van cultuur, media, wonen, eten, lifestyle en een groot interview met een bekende Nederlander die in het nieuws is.

Met de digitale mogelijkheden van De Twentsche Courant Tubantia kunt u de krant bovendien altijd en overal bekijken. Zes dagen in de papieren versie, maar 24/7 online op uw pc, tablet of smartphone.

Website: www.tubantie.nl


cover De Twentsche Courant Tubantia
logo Kidsweek

Kidsweek voor kinderen

Kidsweek is bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar. Ook hier komt het nieuws uit binnen & buitenland aan bod naast het laatste nieuws over dieren, sport, muziek, games en televisie. Maar dan wel afgestemd op deze jongere lezersgroep. De artikelen zijn kort en gemakkelijk te lezen, er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van foto's.

Ook Kidsweek heeft een eigen website: www.kidsweek.nl. In de loop van september wordt deze helemaal vernieuwd en aangepast aan het internetgebruik van jonge kinderen.

Kidsweek verschijnt elke donderdag in een oplage van 30.000 exemplaren. De krant heeft een bereik van circa 65.000 lezers.

Website: www.kidsweek.nl


cover Kidsweek
logo Het Nederlands Dagblad

Het Nederlands Dagblad is de kwaliteitskrant van christelijk Nederland en verschijnt zes dagen per week als ochtendkrant. Dit landelijk dagblad is een belangrijke informatiebron voor betrokken mensen die zelfbewust en goed geÏnformeerd hun plaats willen innemen in de samenleving. Het Nederlands Dagblad ordent, duidt en becommentarieert het nieuws.

Het Nederlands Dagblad kent drie bijlagen. Deze bieden de lezer een zorgvuldig afgewogen menu van verhalen over het goede leven, interessante interviews en gedegen achtergronden. De consumentenbijlage Leven verschijnt op woensdag, de culturele bijlage Gulliver op vrijdag en voor zaterdag en zondag is er de veelzijdige weekendbijlage Zeven.

Website: www.nd.nl


cover Het Nederlands Dagblad